Nico Comerc - Jufki

Вие сте тука:  Почетна  /   Производи

Производи

Перун – пакет за скара

Перун – пакет за скара

Перун – Пакет за скара + Решетка за скара (за повеќе употреби)

Состав:
- Високо калоричен дабов-буков ќумур за скара
- Суви борови дрва за брзо распалување
- Перун потпалувачи
- Решетка за скара (за повеќе употреби)

Начин на употреба:
Разгорете го ќумурот со ДРВАТА и PERUN потпалувачите.
Печењето може да почне откако ќумурот ќе биде добро разгорен и покриен со мал слој на пепел.

Види повеќе
2016 02 12 13 14 42
Потпалувачи и Распалувачи (Перун)

Потпалувачи и Распалувачи (Перун)

PERUN – ЧИСТАЧИ НА ОЏАЦИ И РАСПАЛУВАЧИ

Идеално за:
- Чистење на оџаци
- Чистење на огништа
- Распалување на оган

Види повеќе
2016 02 12 12 39 10
Јуфки

Јуфки

Единствен вкус на тестенина произведена по традиционален рецепт од Малешевијата…

БАВНО СУШЕНИ – ПОТПЕЧЕНИ НА ДРВА

Тестенините JUFKI се произведени од висококвалитетна пченица, интегрални житарки и `рж. Тие претставуваат хранливи јаглехидрати кои брзо и лесно се приготвуваат, а воедно пленат со својот неодолив вкус на она што е изворно, домашно и традиционално.

Види повеќе
2013 11 14 13 15 56
Потпалувачи (Перун)

Потпалувачи (Перун)

PERUN – ПОТПАЛУВАЧИ

Произведен од чисти еколошки суровини, без додаток на нафтени деривати.
Гори долго без чад и непријатен мирис.

Упатство за користење:
- Со врв на пламен запалете го потпалувачот
- Почекајте околу 20 секунди да се разгори
- Потоа потпалувачот ставете го под дрва, ќумур, брикети и др.

Види повеќе
2013 11 12 15 48 10