Nico Comerc - Jufki

Вие сте тука:  Почетна  /   Јуфки

Јуфки


Единствен вкус на тестенина произведена по традиционален рецепт од Малешевијата…

БАВНО СУШЕНИ – ПОТПЕЧЕНИ НА ДРВА

Тестенините JUFKI се произведени од висококвалитетна пченица, интегрални житарки и `рж. Тие претставуваат хранливи јаглехидрати кои брзо и лесно се приготвуваат, а воедно пленат со својот неодолив вкус на она што е изворно, домашно и традиционално.

7