Nico Comerc - Jufki

Вие сте тука:  Почетна  /   Потпалувачи (Перун)

Потпалувачи (Перун)


PERUN – ПОТПАЛУВАЧИ

Произведен од чисти еколошки суровини, без додаток на нафтени деривати.
Гори долго без чад и непријатен мирис.

Упатство за користење:
- Со врв на пламен запалете го потпалувачот
- Почекајте околу 20 секунди да се разгори
- Потоа потпалувачот ставете го под дрва, ќумур, брикети и др.

8