Nico Comerc - Jufki

Вие сте тука:  Почетна  /   Потпалувачи и Распалувачи (Перун)

Потпалувачи и Распалувачи (Перун)


PERUN – ЧИСТАЧИ НА ОЏАЦИ И РАСПАЛУВАЧИ

Идеално за:
- Чистење на оџаци
- Чистење на огништа
- Распалување на оган

5