Nico Comerc - Jufki

Вие сте тука:  Почетна  /   Перун – пакет за скара

Перун – пакет за скара


Перун – Пакет за скара + Решетка за скара (за повеќе употреби)

Состав:
- Високо калоричен дабов-буков ќумур за скара
- Суви борови дрва за брзо распалување
- Перун потпалувачи
- Решетка за скара (за повеќе употреби)

Начин на употреба:
Разгорете го ќумурот со ДРВАТА и PERUN потпалувачите.
Печењето може да почне откако ќумурот ќе биде добро разгорен и покриен со мал слој на пепел.

0